Een ticket indienen kan op twee manieren:

1. Door het sturen van een e-mail met je support  vraag naar het email adres: support@gettingsocial.nl

2. Door gebruik te maken van onze online Supportdesk. Zie hieronder.

Een ticket indienen via de Getting Social Supportdesk.

Bij voorkeur ben je ingelogd in de Support Desk met je gebruikersnaam en je wachtwoord. Eventueel kun je zonder in te loggen een ticket indienen waarbij je je eigen email adres kunt gebruiken. Door in te loggen kun je de voortgang van reeds ingediende tickets bekijken.

Een ticket indienen na inloggen:

Klik op “Nieuw ondersteuningsticket” rechtsboven aan.

Een nieuw venster wordt geopend waar het support verzoek kan worden ingevuld.

Het e-mail adres is reeds ingevuld. Vul bij “Subject” het onderwerp waarover het gaat. In het vak “Description” kun je je vraag verduidelijken. Eventueel kun je een bestand invoegen via de knop “Een bestand bijvoegen”. Dit kan bijvoorbeeld een schermprint zijn waarmee duidelijk wordt waar de eventuele storing of vraag over gaat. Klik vervolgens op “Versturen” om het ticket in te dienen.

In het scherm zie je vervolgens de melding dat het ticket is verzonden naar je email adres.

De medewerkers van Getting Social ontvangen een melding van je ticket en gaan er mee aan de slag. Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van je melding.

Via de knop “Ticketstatus controleren” kun je de ingestuurde tickets bekijken en de status opvolgen.